

Länsi Uusimaa polisi, Kirkkonummi yakınlarındaki bir askeri bölgeye giren ve bölgede görev halinde bulunan bir askeri polisi ısıran köpek ve sahibi ile ilgili soruşturma başlattı.
Polis basın servisi tarafından yapılan açıklamaya göre, iki askeri polis memuru, garnizon çevresinde şüpheli bir hareketlilik fark ederek durumu kontrol etmek üzere harekete geçti. Askeri polislerden biri, hareketin tespit edildiği noktaya doğru ilerlerken, bir köpek aniden üzerine koştu. Köpek, memurun kolunu ısırdı.
Askeri polis, köpekten kurtulmaya çalıştı ancak köpek tekrar saldırı girişiminde bulundu. Bunun üzerine askeri polis, kendisini savunmak ve köpeğin saldırısını durdurmak amacıyla silahını kullanarak köpeği etkisiz hale getirdi. Köpek olay yerinde öldü.
Länsi Uusimaa polisi, olayla ilgili olarak “hayvanın korunmaması” ve “toplum huzurunun ihlali” gerekçesiyle soruşturma başlattı.
1
TC Helsinki Büyükelçisi Ayşe Hilal Sayan Koytak görevine başladı
17417 kez okundu
2
Dünya’nın en çok bisiklet kullanan ülkeleri sıralaması
12309 kez okundu
3
Türk Ehliyeti İle Finlandiya’da Araba Kullanabilir miyim?
10604 kez okundu
4
Fin vatandaşlığı şartları değişiyor, B1 dil puanı şartı kaldırılıyor
9409 kez okundu
5
Finlandiya’da çalışma saati 6’ya düşüyor
9171 kez okundu