
Uluslararası karayolu yolcu taşıma firması Flixbus 27 Temmuz’dan itibaren Finlandiya Polonya seferlerine başlıyor.
Flixbus firması Vaasa’dan Varşova’ya kadar aktarmasız yolcu taşıyacak. Yolcular bir bilet ile ayrıca gemi ücreti ödemeden kalkış noktasından varış noktasına kadar seyahat edebilecek.
Helsinki Varşova biletleri 56 Vaasa Varşova biletleri ise 77 €’dan başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu. Helsinki Varşova yolculuğu yaklaşık 21 Vaasa Varşova yolculuğu ise yaklaşık 28 saat sürecek.
Otobüsler Vaasa’da otobüs terminalinden kalkacak Helsinki’de Kamppi terminaline uğrayacak gemi ile Tallin’e geçecek ve Letonya, Litvanya üzerinden Varşova Chophin Havalimanı’a kadar gidecek.
Finlandiya’dan binecek yolcular isterlerse Varşova aktarmalı başta Almanya olmak üzere Avrupa’nın birçok ülkesine Flixbus ile gidebilecek.
1
Dünya’nın en çok bisiklet kullanan ülkeleri sıralaması
11321 kez okundu
2
Türk Ehliyeti İle Finlandiya’da Araba Kullanabilir miyim?
10004 kez okundu
3
Fin vatandaşlığı şartları değişiyor, B1 dil puanı şartı kaldırılıyor
8921 kez okundu
4
Finlandiya’da çalışma saati 6’ya düşüyor
8730 kez okundu
5
Çalışma ve oturma izin almak kolaylaşıyor
6215 kez okundu